COM A CASA II

Alacant, Espanya

Hospital General Universitari d'Alacant, Cirugía Pediátrica

2016

Fundación Aladina

Pintura acrílica inodora, resistent a l'aigua i vinil adhesiu

260h

Una vegada realitzada la intervenció Com a casa I, ens van proposar una ampliació a la zona de Cirurgia Pediàtrica. Durant el procés de realització de l'anterior projecte el contacte amb els xiquets i xiquetes va ser, afortunadament inevitable. Ens vam proposar mantenir una escolta activa, i van ser ells i elles qui van imaginar al costat de nosaltres l'interior de les habitacions. Des d'un jardí ple de dinosaures no apte per als més poregosos a una habitació repleta de caragols i bolets on sempre plou, són alguns dels llocs que allí podem trobar.

La diversitat de temàtiques de les habitacions va ser un encert, ja que són una bona excusa per a fer noves amistats. Ha ajudat molt a la imaginació dels pacients, un d'ells fins i tot va afirmar haver vist una il·lustració moure's a la nit.